ENECO KIDS RIDE
Voor de Eneco Tour in Den Bosch, bedachten wij, in opdracht van Bureau voor Reuring, een bijzondere experience voor kinderen met het thema: ‘Fan van Duurzaam, dus fan van fietsen’. In het draaiende reuzenrad kregen kinderen de mogelijkheid om, onder leiding van een heuse professor, duurzame experimenten doen.

Realisatie: Bureau voor Reuring

 

FRIESCHE VLAG
Ter promotie van Friesche Vlag Weidemelk bedachten en ontwikkelden wij het thema, spelmechanisme en campagnebeeld. Door de vrolijke ‘Uier’ skippybal waarmee races door heel Nederland werden gehouden, gaven wij het publiek de sensatie van vrolijk springende Friesche Vlag koeien in de wei.

concept: Co prins en Mike Verhulsdonk
Concept: Mike Verhulsdonk en Co Prins.

 

BACARDI WATERCAMPING
Door middel van een prijsvraag op landelijke radio en via internet, konden bezoekers van het ID&T Mysteryland festival een exclusieve overnachting winnen in een van de 20 overlevingstenten op het festivalterrein,  inclusief een meet & greet met de meest populaire DJ’s.

Concept: Mike Verhulsdonk en Co Prins

 

AFFORDABLE ART FAIR
Tijdens de Affordable Art  Fair in Amsterdam bedachten wij voor de Loods5 kunstafdeling NAT het pop-up café Natelier, waar je creativiteit volop geprikkeld werd met workshops, live beschilderen van meubels en creatieve hapjes.

Concept: Mike Verhulsdonk en Silvester Hoefman