LOODS 5
De Loods 5 stylisten krijgen nu meer eer van hun werk sinds het voor het winkelend publiek in de opvallende ‘Stijlkast’ wordt gepresenteerd. Trend-, seizoen- en leadproducten worden in de door ons ontworpen kast, inspirerend en in de onmiskenbare Loods 5 stijl uitgelicht.

LOODS 5
Voor de Woonbeurs In Amsterdam bedachten wij een unieke ‘Loods5 Tassenfabriek’ compleet met lopende banden en rookmachines. De stand won de Sanoma Woon Award 2009 voor Beste Stand.

IKEA
In Opdracht van bureau NewsLab bedachten wij ter introductie van de nieuwe IKEA gids een gigantische catalogus. Letterlijk boordevol inspiratie, interieuradvies en workshops door professionals. De catalogus was te beleven in Rotterdam, Eindhoven, Groningen en Amersfoort.

Concept: Mike Verhulsdonk en Raoul Bissecker. Realisatie NewsLab

LOODS 5
Om duidelijk te maken dat Loods5 dé woonwinkel is waar je inspiratie vindt, bedachten wij een levensgroot ‘bouwpakket’ met echte meubels. Schaal 1:1. Genomineerd voor beste stand 2010 tijdens de Woonbeurs Amsterdam.

POSTNL
Voor PostNL ontwikkelden wij een opvallende beursstand om hun brede pakket aan diensten onder de aandacht te brengen tijdens de Webwinkel Vakdagen in Utrecht. Hét e-commerce event van de Benelux.

Concept: Mike Verhulsdonk en Raoul Bissecker

LOODS 5
Voor Loods 5 Zaandam Ontwierpen we – als ombouw van de liftschacht – een stalen trappenhuis in de vorm van een multifunctionele 5: met een balkon en twee informatiebalies bij de in- en uitgang.

Realisatie: Loods5/Kenza Bouw

BABASSU
Voorafgaand aan de hectische kerstdagen bedachten wij voor Babassu Skin & Spa een Molton Brown pop-up store in de Bijenkorf Amsterdam. Als basis gebruikten wij de speciaal voor de feestdagen ontworpen verpakking: The perfect Christmas.